Projekt


Nedan är några exempel på utförda projekt. Denna sida kommer att organiseras på ett bättre sätt och kontinuerligt uppdateras med nya och tidigare projekt. Klick på bilderna för att se större version och bläddra. Mer information samt referenser skickas gärna på begäran. Önskas fler exempel på vissa typer av projekt, och vid övriga frågor, kontakta mig.


Walk in closet.

Kundens idé har utvecklats till en helhet i rummet, som uppfyller kundens krav på utseende, funktion och budget. Allt har tillverkats från grunden för ett perfekt kompromisslöst resultat. Bland detaljerna är automatisk belysning som tänds när man går in i rummet, lådor med helutdrag, belysning och soft-close, individuellt dimringsbar belysning, läderklädda beslag, supermjuk och skön exklusiv matta och mycket mer.


Helrenovering av lägenhet.


Före


Efter


Badrumsrenovering.


Före


Efter


Delrenovering av lägenhet.

Del 1: vägg mellan ett litet rum och ett förråd togs bort för att skapa ett större barnrum. Dörren till gamla förrådet låg mellan TV:n och datorbordet. Dörren till nya rummet, glasdörren, flyttades från mitten på väggen till kanten för att få en bättre placering av TVn i förhållande till soffan. Gömda kabeldragningar mellan TV och TV-bord, samt mellan TV-bord och datorbord/Internetrouter.


Del 2: En garderob med skjutdörrar installerades i hallen. Väggarna mot garderobens sidor byggdes/förlängdes motsvarande garderobens djup, för att kunna bygga in garderoben och få en snyggare helhet. Vid sidan av garderoben byggdes hyllor med belysning.


Badrumsrenovering med natursten och platsbyggd borttagbar bänk. Smalare tvättställ med fristående blandare på sidan för att möjliggöra mindre djup på bänken, noga utvalda toalettkomponenter, modifierad dusch mm, för att både uppfylla kundens önskemål och för att få plats med allt i ett väldigt litet badrum, utan att det känns trångt. Tvärtom, med denna design, och med stor spegel, känns badrummet större än innan.


Före


Efter


Renovering av trappa.


Före


Efter


Ny altan. Gammal rutten altan som var byggd på felaktigt sätt togs bort, marken sänktes genom borttagning av ett jordskikt, och ny altan byggdes på rätt sätt, inkl. dekorationssten.


Helrenovering av lägenhet. Skjutdörren i rökt plexiglas mellan kök och hall är min produkt.


Före


Efter


Badrum/tvättstuga.


Före


Efter


Delrenovering av kök. Installation av handtag i alla luckor och lådor, installation av nytt högskåp med inbyggd mikrovågsugn, nytt kakel, spotlights under väggskåp med ny knapp/dimmer istället för lysrör, installation av eluttag under väggskåp, installation av ny induktionshäll, samt slipning och oljning av träbänkskiva för att återställa den till nyskick.


Delrenovering av ett radhus. Nya bättre bilder tas snart, då detta är en återkommande kund och ett nytt projekt håller på att planeras.

. Plattsättning, polerade svarta granitplattor, på hela våningen inkl sockel i samma material, även inne på gästtoaletten och ett litet förråd. Fogarna blev efteråt behandlade med min produkt i högblank svart färg (syns inte på dessa bilder).

. Målning av garderob vid ingången. Dörrar i högblänk vit färg och sida i väggens färg, istället för trämönster, för ett mer modernt utseende.

. Renovering av trappa. Nedmontering av gamla sidor/räcken till trappan (den vanliga designen med träram och träpaneler/reglar hela vägen från golv till tak) och ändring/sågning till denna enkla stilrena design. Målning av hela trappan, installation av led- list bakom trappräcken mot väggen, och läggning av matta på trappstegen.

. Köksrenovering enligt kundens önskemål. Bänkskivan är min produkt: en kvartskompositskiva i vitt.

. Montering av ny ytterdörr.


Helrenovering av lägenhet. Rivning av alla innerväggar för att ändra planlösningen och bygga om enligt kundens önskemål och med av kunden utvalda material och produkter. De två stora skjutdörrarna som skiljer sovrummet och barnrummet är min produkt.


Byte av badrumsmöbler.


Före


Efter