Kvalité och garanti

Att hålla högsta möjliga kvalité i design, arbete och materialval, samt att kunden ska känna sig trygg och säker, är det allra viktigaste för mig.


Kvalité

Bakgrund inom bl.a. konstinriktad design, hantverk, inredning och teknik. Erfarenhet och kunskap inom ett brett materialområde och olika tillverkningsmetoder. Erfarenhet inom utveckling och tillverkning av egna produkter och materialblandningar. Kompromisslösa proffsverktyg och lasermaskiner för högsta möjliga precision. Detta, tillsammans med engagemang och vilja att överträffa förväntningar, garanterar högsta möjliga kvalité och att kunden inte får mindre än önskat resultat. Jag känner stort ansvar för att kunden ska få ut det mesta av pengarna som läggs på material och arbete, oavsett materialval och budget.


Garanti

Jag skriver avtal, och använder mig av Hantverkarformuläret 14 (PDF)

Jag har en omfattande företagsförsäkring med ansvarsförsäkring

Kontrollerad och godkänd av Villaägarnas Riksförbund, och har symbolen Garanterat Renoverat

Faktura skickas efter avslutat, kontrollerat och godkänt projekt

Registrerad för moms och godkänd för F-skatt

För mer information kontakta mig


Badrum

Mina badrumsrenoveringar är en bekräftelse på kvalité och nöjda kunder. Jag har ingen badrumsbehörighet, men återkommande kunder har anlitat mig för att renovera deras badrum. I vissa fall handlar det om att kunden vill ha stora plattor på golvet och även vid golvbrunnen, vilket de allra flesta- eller alla firmor med behörighet som dessa kunder har kontaktat- sagt att det är omöjligt för att få ett bra fall mot brunnen. I verkligheten saknar dessa plattsättare kunskap och precision i arbetet för att klara av detta moment. Jag lägger stora plattor vid brunnen med stor precision och med perfekt fall mot brunnen, i enlighet med rådande lagar och regler. I andra fall handlar det om att kunden vill ha hög kvalité som syns, inga som helst nivåskillnader vid plattsättningen, perfekta fogar och kanter mm- ett helt perfekt och felfritt resultat, speciellt vid speciella önskemål.


I de flesta fallen finns inga krav på behörighet gällande badrumsrenovering. Det kan dock hända att vissa försäkringsbolag kräver behörighet. De flesta försäkringsbolagen godkänner dock en dokumentation av arbetet utan behörighet. Jag arbetar endast enligt de aktuella lagarna och reglerna vid badrumsrenoveringar, använder de bästa tillgängliga fuktisoleringsmaterial och lämnar en fullständig dokumentation enligt rådande riktlinjer.